.01 Consultoria

image

A Göteborg volem ajudar-lo a resoldre qualsevol problemàtica informàtica que pugui tenir; i també guiar-lo en la consecució dels seus objectius empresarials o de negoci amb la implantació de la infrastructura tecnològica adequada.

Per aconseguir-ho només cal que ens defineixi els seus requeriments, per a que nosaltres puguem fer la recerca, anàlisi i selecció de les solucions possibles. D'aquesta forma vostè podrà escollir amb el màxim de coneixement el camí a seguir.

.02 Programació a mida

image

Necessita una aplicació en concret que no troba en el mercat? N'ha trobat alguna però no s'ajusta a la seva problemàtica particular? Desitja tenir una aplicació pròpia, disposant del codi font per a poder-la modificar quan li convingui?

Totes aquestes preguntes les resol Göteborg amb el servei de programació a mida, amb el que tindrà la seva aplicació, feta segons els seus requeriments. Vostè ens planteja el tipus de programa que necessita i nosaltres li desenvolupem.

.03 Maquinari & SAT

image
A Göteborg podrà adquirir tot tipus d'equipament informàtic (ordinadors, impressores, perifèrics, dispositius de xarxa, ...) així com consumibles (CDs, cartutxos i tóners de tinta, ...), de totes les marques i models.

La venda de maquinari es complementa amb el servei de manteniment i suport tècnic, SAT. Li oferim la possibilitat de contractar un paquet de SAT personalitzat, d'acord al temps de resposta que requereixi la seva empresa o negoci.

Principals marques que distribuïm


.04 Disseny gràfic

image

Estem en un món dominat per la imatge. Aquest és un factor que els clients tenen molt en compte a l'hora de decantar-se per un producte/servei o un altre. L'objectiu de Göteborg amb el servei de disseny gràfic és ajudar-lo a transmetre la imatge que el diferenciarà de la competència.

Tant si només vol disposar d'un logotip, com si vol crear o modificar una imatge corporativa global, passant per la definició de cartells publicitaris, nosaltres li oferim els mitjans per a fer-ho realitat.

.05 Dominis & Allotjament

image

Si està valorant la possibilitat de que la seva empresa o negoci sigui present a Internet, amb tots els avantatges que això li pot aportar, des de Göteborg li oferim els serveis de registre de dominis, allotjament web i correu electrònic.

Podrà triar el tipus de domini que desitgi: genèric (.com, .net, .org, .biz, ...), territorial (.cat, .es, .com.es, ...).

En l'apartat d'allotjament web i correu electrònic, dins la nostra oferta podrà escollir entre varis paquets, aquell que més s'ajusti a les seves necessitats, en quan a espai de disc pel lloc web, volum de transferència mensual, nombre de comptes de correu electrònic, etc. Sempre amb la garantia de que els servidors on estarà ubicada la seva informació són altament segurs i fiables, disponibles les 24 hores del dia.

.06 Solucions Web & Intranet

image

Com a complement del registre de dominis i allotjament web, Göteborg també li ofereix la creació de solucions web, tant de continguts dinàmics com estàtics, també per a la seva Intranet corporativa. La nostra oferta inclou assessorament, disseny, programació i maquetació, sempre de forma personalitzada per a cada projecte.

Volem premiar totes aquelles persones innovadores i creatives, que volen mostrar els seus serveis i productes sense límits geogràfics; o, si més no, aquelles que tinguin alguna inquietud respecte la “xarxa de xarxes”. També l'ajudem a crear la infrastructura informàtica de la seva empresa o negoci amb l'ús intern de les tecnologies d'Internet, la qual cosa li obre un gran ventall de possibilitats per a millorar la seva gestió.

.07 Aplicacions RIA

image

La evolució de la tecnologia informàtica va començar amb els programes que corrien en grans ordinadors, als que s'accedia des de terminals. El següent pas van ser les aplicacions amb interfície gràfica, executades en ordinadors personals, exemple de les quals són els programes per Windows.

Ara s'està entrant en una nova etapa, la de les aplicacions web que incorporen l'aspecte i funcionalitat de les aplicacions d'escriptori, que es descarreguen des d'un servidor i s'executen dins un navegador; en altres paraules, les aplicacions RIA.

A Göteborg li podem desenvolupar l'aplicació RIA que necessita perquè disposem de la darrera tecnologia en aquest camp.

.08 Formació

image

A Göteborg creiem en el programari lliure (o de codi obert). Estem convençuts que, no només és una alternativa econòmica al programari comercial (o tancat), sinó que, en molts casos, els programes lliures presenten una major qualitat, fiabilitat i seguretat.

Per totes aquestes avantatges Göteborg posa a la seva disposició la formació d' inicialització en el món Linux i en especial en la distribuïdora Ubuntu.

.09 Programari

image

Openbravo

Openbravo 3, l'ERP àgil, permet a qualsevol organització millorar el seu rendiment empresarial mitjançant una major productivitat i agilitat en el negoci, amb un millor retorn de la inversió a llarg termini. Openbravo està desenvolupat utilitzant estàndards oberts, sota un model de codi lliure.

Oracle B.I.

La solució Oracle BI, líder en el seu sector, proporciona un sistema complet i integrat per a gestionar i optimitzar el rendiment en tota l'empresa. Això permet a les organitzacions assolir un estat d'excel·lència en gestió, perquè guanyen perspicàcia, dinamisme i coordinació, el que significa un avantatge competitiu i una rendibilització de les seves inversions operatives.

SugarCRM

SugarCRM és un programari de codi obert, que ajuda el seu negoci a comunicar-se amb clients potencials, compartir informació de vendes, tancar acords i fer que els clients estiguin contents. Una solució CRM que inclou vendes, màrqueting, atenció al client, presentació d'informes, col·laboració; a la qual pot accedir amb dispositius mòbils.

Kaspersky

Els productes de Kasperksy Lab per a negocis estan dissenyats per a companyies de qualsevol tamany, des de xarxes d'uns pocs ordinadors fins a les xarxes corporatives més grans. Els productes Kaspersky protegeixen tot tipus d'equips i plataformes informàtiques, i disposen d'una avançada escalabilitat.

System442.com

System442 és una aplicació "online" dirigida a entrenadors i preparadors físics de futbol de qualsevol categoria, que els ajuda a gestionar el seu treball (calendari d'entrenaments i partits) per tal de controlar, millorar el rendiment del seu equip i millorar la comunicació amb tota la seva plantilla.